TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD TAŞIMACILIK Turizm Fuarında

TCDD TAŞIMACILIK A.Ş

Turizm alanında bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Travelexpo Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ATO Congresium Ankara’da 14 Kasım 2019 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Turizm alanında bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Travelexpo Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ATO Congresium Ankara’da 14 Kasım 2019 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Fuarın açılış programına; Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankara Valisi Vasip Şahin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sevcan Çığgın ve çok sayıda vatandaş katıldı.Fuarda, komşu ülkelere, Türkiye'nin tüm tanıtım ürünlerinin pazarlanması ve pazarlanabilmesi için bir etkinlik yapılması hedefleniyor.

Stant görevlilerince TCDD Taşımacılık AŞ'nin  işletmiş olduğu Turistik Doğu Ekspresi, Vangölü Ekspresi ve YHT’ler başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı tüm tren seferleri hakkında fuar katılımcılarına bilgi verildi. Her yaştan ve farklı milletlerden ziyaretçilerin rağbet gösterdiği TCDD Taşımacılık standı ve 4. Turizm ve Seyahat Fuarı 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.