TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Veysi Kurt Demiryolu Taşımacıları Derneği yönetimi ile bir araya geldi

TCDD TAŞIMACILIK A.Ş

Demiryolu Taşımacılığı Derneği (DTD) yönetim kurulu üyeleri TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Veysi Kurt ile bir araya geldi. Sektörün sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıya TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt ve DTD yönetim kurulu üyeleri katıldı.

TRENHABER.COM

Demiryolu Taşımacılığı Derneği (DTD) yönetim kurulu üyeleri  TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt ile bir araya geldi.

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt ile Demiryolu Taşımacılığı Derneği yönetim kurulu üyeleri, demiryolu sektöründeki gelişmeleri değerlendirmek ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi.

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Genel Müdür Yardımcısı Betsmove Mehmet Uras, Lojistik Dairesi Başkanı Mehmet Altınsoy ve DTD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. 

TCDD Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Uras, lojistik sektörü ve TCDD Taşımacılık ilgili sunum yaparak genel durum ve çalışmalar hakkında bilgi verdiği toplantıda, DTD Yönetim Kurulu üyeleride görüş ve önerilerini içeren bir sunum gerçekleştirdi. 

Toplantıya katılan her iki taraf sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri dile getirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.