TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

YHT Eğlence Sistemine Giriş Nasıl Yapılır?

TCDD TAŞIMACILIK A.Ş

Yüksek hızlı trenlerde yolcuların kullanımına sunulan yht eğlence sistemine giriş nasıl yapılır? Hızlı trende film izleyerek ve müzik dinleyerek yolculuğunuzu daha keyifli hale getirmek ister misiniz?

TCDD Taşımacılık AŞ tarafından hızlı tren yolcularına sunulan YHT Eğlence Sistemi ile yolcular, film izleme ve müzik dinleme keyfininden ücretsiz olarak yararlanıyor.

Yüksek Hızlı Trenlerde uygulanan YHT Eğlence Sistemi ile hızlı tren yolculuğuzu keyfe dönüştürebilirsiniz.

TCDD Taşımacılık AŞ’nin yolcularına sunduğu YHT Eğlence Sisteminde yolcular, gişe rekortmeni filmleri ve pek çok farklı türde yerli yabancı film, belgesel, spor içeriklerini izleyebiliyor; Rocktan Tasavvufa, Poptan Türküye, Türk Sanat Müziğinden Klasik Müziğe çok değişik türlerde dünyadan ve ülkemizden popüler sanatçıların albümlerine ulaşabiliyor. Sadece Business vagon yolcuları değil, trendeki tüm yolcular kendi bilgisayar ya da mobil cihazları ile sistemden yararlanabiliyor.

YHT EĞLENCE SİSTEMİ İLE YOLCULUK KEYFE DÖNÜŞÜYOR

Yüksek hızlı trenlerin, hızlı, konforlu ve güvenli özelliklerine eğlenceli olmasının da eklenmesi ile yolcular, seyahatin keyfe dönüştüğünü ifade ediyor.  Mobil eğlence sistemin yer alması, yolcuların interneti kesintisiz kullanmaları, çocuklar için sanal oyunlar gibi hizmetler,  seyahatin keyfini arttıran etkenler arasında görülüyor. Yolcular kendi bilgisayar ya da mobil cihazları ile “YHT Eğlence Sistemi”ne girerek,  gişe rekortmeni filmleri ve pek çok farklı türde yerli yabancı film, belgesel, spor içeriklerini izleyebiliyor,  çok değişik türlerde dünyadan ve ülkemizden popüler sanatçıların albümlerini dinleyebiliyor.

YHT EĞLENCE SİSTEMİNE GİRİŞ

TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından Yüksek Hızlı Tren yolcularına sunulan ve yolculardan tam not alan yht eğlence sistemine giriş gayet basit. Sisteme giriş yapabilmek için telefon, tablet yada bilgisayarınızın Wi-Fi özelliğini aktif ettikten sonra trende bulunan YHT ağına ücretsiz olarak bağlanabilirsiniz. Daha sonra BURAYA tıklayarak YHT Eğlence sisteminde film ve müziklere ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.