TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Akçagöze Başpınar Varyantında İş Artış Kararı Resmi Gazete’de Yayımlandı

TCDD

Bakanları Kurulu tarafından, TCDD'nin Akçagöze Başpınar varyant projesinde iş artışına dair karar verildi. Karar Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve yapım çalışmaları halen devam eden, “Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Eylem Planı” kapsamındaki, Adana 6. Bölge Müdürlüğü sınırları içinde olan Akçagöze Başpınar Varyantı Yapılması yapım işinde iş artışına gidildi. İş artış kararı Resmi Gazete'nin 10 Şubat 2018 tarihli sayısında yayımlanarak yürürlüğüe girdi.

Resmi Gazete'de yayımlanan iş artış kararında, “Akçagöze-Başpınar Varyantı Yapım İşi” kapsamındaki altyapı imalatları ile tünel havalandırma, yangın söndürme ve su deposu işlerinin tamamlanabilmesi için sözleşme bedelinin %38,50’si kadar iş artışına izin verildiği belirtildi.

8/1/2018 TARİHLİ VE 2018/11193 SAYILI KARARNAMENİN EKİ

KARAR

MADDE 1- (1) Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından birim fiyat almak suretiyle ihale edilen “Akçagöze-Başpınar Varyantı Yapım İşi” kapsamındaki altyapı imalatları ile tünel havalandırma, yangın söndürme ve su deposu işlerinin tamamlanabilmesi için sözleşme bedelinin %38,50’si kadar iş artışına izin verilmiştir.

Yürürlülük

MADDE 2-(1) Bu Karar yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Yürütme

MADDE 3-(1) Bu Karar hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.