TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Çamlık İstasyonunda Yerli Sinyalizasyon

TCDD

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, İzmir 3. Bölge Müdürlüğü sınırları içinde bulunan Çamlık İstasyonunda kurulumu tamamlanan yerli sinyalizasyon sisteminin deneme işletmesini başlattı.

TCDD hatlarında yerli sinyalizasyon çalışmaları hızla devam ediyor.TCDD hatlarının 700 kilometrelik kısmında kurulum aşamasında olan yerli ve milli sinyalizasyon projesinde çalışmaların tamamlandığı hat ve istasyonlarda  sistemler işletmeye alınmaya başladı. Bu kapsamda TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü mıntıkasında İzmir-Denizli hattında bulunan Çamlık istasyonunda yerli sinyalizasyon çalışmaları tamamlanarak deneme işletmesine geçildi.

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, 11 Nisan 2019 Perşembe günü Çamlık İstasyonu’nda kurulumu tamamlanan Yerli Sinyalizasyon Sisteminin Deneme İşletmesini başlattı.

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, Ülkemizde başlatılan yerli ve milli üretim seferberliği kapsamında demiryollarında da önemli projeler yürütüldüğünü belirterek bunların başında da Yerli ve Milli Sinyalizasyon projelerinin yer aldığını vurguladı.

Genel Müdür Uygun, “TCDD olarak yaklaşık 700 km’lik demiryolu hattında Milli Sinyalizasyon Kurulum çalışmalarımız devam ediyor.Çamlık İstasyonu’nda yerli sinyalizasyon çalışmaları tamamlanarak, deneme işletmesine geçilmiş durumdadır.Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni sinyalizasyon sistemimizin hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.