TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Ergün Atalay'dan Veysi Kurt'a ziyaret

TCDD

Türk-İş ve Demiryolu-İş Genel Başkanı Ergün ATALAY TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Veysi Kurt’u yerinde ziyaret etti.

Türk-İş ve Demiryolu-İş Genel Başkanı Ergün ATALAY TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Veysi Kurt’u yerinde ziyaret etti. Genel Müdürlük makamında gerçekleşen toplantıda Genel Müdür Veysi Kurt tarafından demiryolundaki serbestleşme süreci ve Taşımacılık AŞ hakkında bilgi verildi.

İşletmecilik faaliyetlerinin tamamının TCDD Taşımacılık AŞ tarafından yürütüldüğünü söyleyen Genel Müdür Veysi Kurt, yoğun kış şartlarına rağmen personelin canla başla çalışarak trenlerin aksaksız çalışmasını temin ettiklerini söyledi. Demiryolu sektörünün gelişmesi ve taşıma pastasından daha fazla pay alınması için projeler ürettiklerini, müşterilerle ve özel sektör temsilcileriyle bir araya gelerek ortak strateji oluşturmaya çalıştıklarını söyleyen Kolaybet Kurt, işlerinin zor olduğunu, önemli hedefler belirlediklerini, hedeflerini yerine getirmek için daha fazla çalışacaklarının altını çizdi.

TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü Veysi Kurt’u yeni görevi sebebi ile tebrik ederek sözlerine başlayan Türk-İş ve Demiryol-İş Genel Başkanı Ergün Atalay kendisinin demiryolu kökenli olduğunu, demiryollarının mutlaka geliştirilmesinin, büyütülmesinin gerektiğini söyledi. Fabrikaların, atölyelerin daha da güçlenmesinin, daha çok istihdam sağlamasının önemini vurguladı. Demiryollarımızın bugün geldiği noktanın hiç de az olmadığını söyleyen Ergün Atalay, işçi temsilcileri olarak demiryollarımızın daha ileriye taşınması için her türlü desteği vereceklerini özellikle vurguladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.