TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Innotrans 2016 fuarında emeği geçenler yemekte buluştu

TCDD

Almanya'nın Başkenti Berlin'de 20-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen InnoTrans 2016 Fuarı'nda emeği geçen personele TCDD Vakfı tarafından Ankara Kule Restoran'da yemek verildi.

Almanya'nın Başkenti Berlin'de 20-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen InnoTrans 2016 Fuarı'nda emeği geçen personele TCDD Vakfı tarafından Ankara Kule Restoran'da yemek verildi.

Yemeğe TCDD Genel Müdür Yardımcısı ve TCDD Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kavak, Genel Müdür Yardımcısı ve TCDD Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali İhsan Uygun, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavir V. İbrahim Kekeç, Uluslararası İlişkiler Dairesi Başkan V. Aşır Kılıçaslan, TCDD Vakfı Genel Müdür V. Ferhat Arslan ve fuarda görev alan personel katıldı.

Genel Müdür Yardımcısı ve TCDD Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kavak, Genel Müdürümüzün büyük desteği ile mesai mevhumu tanımadan görevlerini en iyi şekilde yapan yönetici ve personelin gayretli çalışmalarıyla InnoTrans 2016 Berlin Fuarı'nın başarıyla tamamlandığını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaçak İddaa />


Fuar'da bir ilkin gerçekleştiğini de hatırlatan Kavak, "TCDD'nin 160. Yıl Dönümü, İnnoTrans 2016 Fuar'ı kapsamında 22 Eylül 2016 tarihinde son derece başarılı bir organizasyonla Berlin'de kutlandı. Hem Fuar'daki standımız, hem de 160. yıl etkinliklerimiz yazılı ve görsel medyada genişçe yer aldı. Müsteşar Yardımcımız Sayın Orhan Birdal'ın da Fuarımıza katılması bizleri onurlandırmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum.  Genel Müdürümüz de yemeğe katılarak, emeği geçen yönetici ve personelle bir arada olmayı arzu etmişti. Ancak yoğun programı nedeniyle bu mümkün olmadı." dedi.



Genel Müdür Yardımcısı ve TCDD Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kavak, 2018 yılında yapılacak fuarın planlamasının şimdiden yapılması gerektiğini söyledi.


 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.