TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

İzmir 3. Bölge'de 551 nolu genel emir bilgilendirme toplantısı yapıldı

TCDD

TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü’nde, 01.03.2017 tarihi itibariyle yürürlüğe giren, “Demiryolu Altyapısında Yükleniciler Tarafından Yürütülen Yapım, Bakım ve Onarım Faaliyetlerinde Emniyet Gereksinimlerine Dair 551 Numaralı Genel Emir’in’’ uygulama esasları hakkında toplantı gerçekleştirildi.

TRENHABER.COM

TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü’nde, 01.03.2017 tarihi itibariyle yürürlüğe giren,551 Numaralı Genel Emir’in uygulama esasları hakkında toplantı gerçekleştirildi.

TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü Yeni Sanat Galerisi’nde, “Demiryolu Üzerinde, Kenarında ve Yakınında Üçüncü Şahıslar Tarafından Yapılacak Yol Bakım ve İnşaat Çalışmalarında Uyulacak Emniyet Kurallarına Dair 2701 numaralı Genel Emir’i” lağvederek 01.03.2017 tarihi itibariyle yürürlüğe giren, “Demiryolu Altyapısında Yükleniciler Tarafından Yürütülen Yapım, Bakım ve Onarım Faaliyetlerinde Emniyet Gereksinimlerine Dair 551 Numaralı Genel Emir’in’’ uygulama esasları hakkında toplantı gerçekleştirildi.

TCDD İzmir 3. Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Çiçek koordinesinde ve Demiryolu Emniyeti ve Risk Yönetimi sunumuyla düzenlenen ve Bölge Servis Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Kontrolörler, Mühendisler, YBO Müdürleri, YBO Şefleri, Tesisler Şefleri, Gar Müdürleri ve Refekat Memurlarının katılım sağladığı toplantıda, 2701 nolu Genel Emir ile 551 nolu Genel Emir arasındaki farklılıklar anlatılarak 551 nolu emrin işleyişi ele Deneme Bonusu alındı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.