TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

İzmir'de "Eğiticinin Eğitimi" protokolü imzalandı

TCDD

TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü ile İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Eğiticinin Eğitimi" kurslarının açılmasıyla ilgili olarak protokol imzalandı.

TRENHABER.COM

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İzmir 3. Bölge Müdürlüğü ile İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında; TCDD'nin hizmet içi eğitim etkinliklerinde geçici eğitici olarak görev alan personele yönelik olarak uygulamaya konulacak “Eğiticinin Eğitimi" kurslarının açılmasıyla ilgili işbirliği protokolü imzalandı.

Protokolün imza töreninde konuşan Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Cratosslot ŞİMŞEK, TCDD ile bir çok alanda var olan iş birliğinin yeni alanlara genişlemesinden duyduğu mutluluğu belirtti.

TCDD 3. Bölge Müdürlüğü adına protokolü imzalayan TCDD İzmir 3. Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin ÇİÇEK,” Milli Eğitim Bakanlığı birimleriyle, her zaman güçlü, etkili ve verimli çalışmalar yürütüyoruz. Bu protokol kapsamında geçici öğretmenlerimizin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya sahip olmalarını çok önemsiyoruz.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.