TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD 3. Bölge Müdürlüğü 2017 Hedeflerini Tutturdu

TCDD

TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay, 2017'nin tüm hedeflerine yüzde 100 seviyesinde ulaştıklarını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İzmir 3. Bölge Müdürü Koçbay, 2017 itibariyle tüm hedeflerine yüzde 100 seviyesinde ulaştıklarını ifade ederek Menemen-Manisa arası demiryolu hattında yaklaşık 21 hemzemin geçidin kaldırılıp bunların yerlerine 13 adet alt ve üst geçit inşasının gerçekleştirileceğini açıkladı.

Manisa İl Koordinasyon Kurulunun 2018 yılının ilk toplantısı Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapıldı.

Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Bölge ve İl Müdürleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Ramazan Burak Aslay, TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay ile kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda Bölge Müdürü Koçbay, 2017 itibariyle tüm hedeflerine yüzde 100 seviyesinde ulaştıklarını ifade ederekMenemen-Manisa arası demiryolu hattında yaklaşık 21 hemzemin geçidin kaldırılıp bunların yerlerine 13 adet alt ve üst geçit inşasının gerçekleştirileceğini açıkladı.

MENEMEN-BANDIRMA SİNYALİZASYON PROJESİ 2018'DE BİTECEK

Toplantıda çalışmaları hakkında bilgi veren TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay, 2017 itibariyle tüm hedeflerine yüzde 100 seviyesinde ulaştıklarını ifade ederek 2017’de 15 adet projeden 7 adedini bitirdiklerini, 5 adet projenin devam ettiğini ifade ederek halihazırda ihale aşamasında 1 projenin çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Menemen-Manisa arası projelerinden bahseden Koçbay, bu güzergahta yaklaşık 21 hemzemin geçidin kaldırılıp, 13 adet alt ve üst geçit inşasının gerçekleştirileceğine değindi. Manisa’nın kuzey geçişinin de bu yıl içerisinde yapılmasının hedeflendiğini aktaran Koçbay, Menemen-Manisa-Balıkesir-Bandırma arası sinyalizasyon projesinin de 2018 yılı sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.