TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD Genel Müdürü Apaydın'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

TCDD

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İşte Apaydın'ın Mesajı;

"Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve hükümetlerimizin desteği ile 2003 yılında başlayan demiryolu seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

Yüksek hızlı trenlerden, mevcut hatların modernizasyonuna, şehir içi ve şehirlerarası modern yolcu treni işletmeciliğinden, yeni gar ve istasyonların inşasına kadar çok sayıda proje hayata geçiriyoruz.

Bu projeleri gerçekleştirirken insan odaklı olarak yürütülen ulaşım hizmetlerinden engellilerimizin de en kolay ve en hızlı şekilde faydalanmalarına büyük özen gösteriyoruz.

Yeni bina ve tesislerin inşası ile yüksek hızlı ve konvansiyonel tren setleri temini projelerinde engellilerimizin ihtiyaçlarını göz önüne alıyoruz.

Mevcut gar ve istasyonlarımız ile diğer bina ve tesislerimizi de engellilerimize göre projelendiriyor, Teşekkülümüzün tüm imkânlarını onların sosyal ve kültürel faaliyetleri için seferber ediyoruz.

Geleceği birlikte inşa etmekten onur ve gurur duyduğumuz engellilerimizin “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.