TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TCDD Genel Müdürü Uygun'dan Kurban Bayramı Mesajı

TCDD

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayram demek kavuşmak demektir, gece gündüz, yaz kış demeden zor şartlar altında görev yapan demiryolcularla birlikte insanları birbirlerine kavuşturmak için mesafeleri kısalttıklarını ve gönülleri demir ağlarla ördüklerini belirterek yolcuların ve demiryolu çalışanlarının bayramını kutladı.

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

TCDD Genel Müdürü yayımladığı mesajda;

"Kıymetli Yolcularımız,

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Bin yıldır bir ve beraber yaşadığımız bu topraklarda dostluk, kardeşlik ve paylaşmanın doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz.

Bir kez daha gönül sofralarında ekmeği paylaşmanın, dost meclislerinde bereketi bölüşmenin ve muhabbetin gölgesinde sevdiklerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşayacağız.

Bayram, kavuşmak demektir. Gece gündüz-yaz kış demeden en zor şartlar altında görev yapan fedakâr demiryolcularımızla birlikte sevdiklerimizi kavuşturmak için mesafeleri kısaltıyor, gönülleri demir ağlarla birbirine bağlıyoruz.

Hizmete açtığımız yüksek hızlı demiryolu hatları başta olmak üzere, yenilediğimiz demiryolu hatlarında modernize ettiğimiz trenlerimizle bu bayramda da yolcularımıza hızlı, konforlu ve güvenli seyahat hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

Bağlı ortaklıklarımız ile merkez ve taşra teşkilatımızın her kademesinde görev yapan, demiryollarımızı daha ileriye taşımak için emek veren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte bayramlarını tebrik ediyorum.

Hizmet etmekten onur duyduğumuz milletimizin ve İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Nice bayramlara…" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.