TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Trenler Bayrama Hazır! İşte YHT ve Ekspreslerde Alınan Tedbirler

TCDD

TCDD Taşımacılık Kurban Bayramı süresince vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına Ankara-İstanbul arasında çalışan YHT'lere ek sefer, konvansiyonel hatlarda çalışan anahat ve bölgesel trenlere ise ilave vagon gibi bir takım tedbirler aldı.

TCDD Taşımacılık Kurban Bayramı öncesi Yüksek Hızlı Tren seferleri, anahat trenleri ve bölgesel trenlerde vatandaşların talebine cevap verebilmek için ek sefer ve ilave vagon gibi bir takım tedbirler aldı.

TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından Kurban Bayramı süresince Ankara - İstanbul arasında işletilen Yüksek Hızlı Tren Seferlerine 2 ek sefer ilave yapıldı. Bu yapılan ek seferler ile YHT’lerin günlük yolcu kapasitesi 2 bin 500 kişiye çıkarıldı. Kurban Bayramı süresince sefer yapacak olan ek tren Ankara’dan 11.15’de, İstanbul Söğütlüçeşme’den ise 17:00’da hareket edecek. YHT’lerde 15 gün önceden bilet alınırken bayram süresince bu süre 25 güne çıkarıldı.

ANAHAT VE BÖLGESEL TRENLERE EK VAGON

TCDD Taşımacılık A.Ş. sadece YHT’lerde değil aynı zamanda konvansiyonel hatlarda sefer yapan anahat ve bölgesel trenlerde de bayram tedbirleri aldı. Anahat trenleri olan İzmir Mavi, Konya Mavi, Doğu Ekspresi, Güney Kurtalan Ekspresi, Vangölü Ekspresi, Erciyes Ekspresi, Toros Ekspresi, Fırat Ekspresi, Pamukkale Ekspresi trenlerine ve bölgesel bazda çalışan trenlere yapılan vagon ilaveleri ile 28 bin 500 daha fazla yolcu taşınabilecek.

TIKLAYINIZ--> İstanbul→Ankara Hızlı Tren Saatleri
TIKLAYINIZ--> Ankara→ İstanbul Hızlı Tren Saatleri
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.