TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

ÜLKEMİZİ DEMİRYOLU AĞLARIYLA ÖRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

TCDD

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M.Cahit Turhan, “Bölgesel kalkınma ve farklılıkların en aza indirilmesi, geri kalmışlığın, yoksulluğun, gelir dağılımındaki adaletsizliğin ortadan kalkmasının ancak daha çok insana ve ülkeye ulaşmakla mümkün olduğunu belirterek, Demiryolu bu vasıtalardan biridir ve ülkemizin her bir yanını modern demiryolu ağlarıyla örmek için gece gündüz çalışıyoruz." dedi.

Bölgesel kalkınma ve farklılıkların en aza indirilmesi, geri kalmışlığın, yoksulluğun, gelir dağılımındaki adaletsizliğin ortadan kalkmasının ancak daha çok insana ve ülkeye ulaşmakla mümkün olduğunu belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M.Cahit Turhan, “Demiryolu bu vasıtalardan biridir ve ülkemizin her bir yanını modern demiryolu ağlarıyla örmek için gece gündüz çalışıyoruz." dedi.

Ankara Gar’da düzenlenen ve TCDD’nin işbirliğiyle sefere konulan, ‘Sosyal Kooperatifler Eğitim ve Tanıtım Treni’nin Uğurlama Töreni’nde konuşan Turhan, "Bugün Ankara’dan hareket edecek bu tren iki hafta boyunca şehirlerimize uğrayacak, dezavantajlı insanlarımızla o şehrin aydınlarını, ileri gelenlerini, STK temsilcilerini bir araya getirerek umut tohumlarını toprakla buluşturacaktır.” ifadelerinde bulundu.

Bölgesel kalkınma ve farklılıkların en aza indirilmesi, geri kalmışlığın, yoksulluğun, gelir dağılımındaki adaletsizliğin ortadan kalkması ancak daha çok insana ve ülkeye ulaşmakla mümkün olduğunu vurgulayan Turhan,  “Demiryolu bu vasıtalardan biridir ve ülkemizin her bir yanını modern demiryolu ağlarıyla örmek için gece gündüz çalışıyoruz." diye kaydetti.

BAKAN TURHAN, DEMİRYOLLARININ 162. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Konuşmasının sonunda projeye yaptığı katkılardan dolayı TCDD’ye teşekkür eden ve Demiryollarının 162. yıldönümü olduğuna işaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, “Tüm Demiryolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum, günleri kutlu olsun”  diye konuştu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.