TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Başkan Tuna: Kimseye Farklı Muamele Yok

Toplu Ulaşım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa TUNA, EGO Genel Müdürlüğü’nü ziyaretinde "Kimseye farklı muamele yok, zulüm de yok. Herkesin torpili, yaptığı iştir." sözleriyle tüm personeli eşit koşul ve haklarda yaptığı işe göre değerlendireceğinin sinyalini verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa TUNA, EGO Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Genel Sekreter Asım BALCI ve EGO Genel Müdürü Balamir GÜNDOĞDU eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Tuna açıklamalarda bulundu.

Kimseye Farklı Muamele Yok

Başkan Tuna, “Kimseye farklı muamele yok, zulüm de yok. Herkesin torpili, yaptığı iştir.” sözleriyle tüm personeli eşit koşul ve haklarda yaptığı işe göre değerlendireceğinin sinyalini verdi.

Birlikte Hizmet İçin Varız

23 katlı Büyükşehir Belediye Ana Binasında ve EGO Genel Müdürlüğünde bulunan personeli ziyaret edip çalışanların kendisine sorularını da cevaplandıran Başkan Tuna, “Dürüst ve şeffaf yönetim çercevesinde hep birlikte hizmet için buradayız.” diye konuştu.

Başkan Tuna, “Farklı muameleye uğrayan herkes direkt bana ulaşsın ve şikayetini dile getirsin, kapım açık.Dürüst, şeffaf ve adil yönetim anlayışıyla bize verilen göreve sahip çıkıyoruz." dedi.

Personelden beklentisini de dile getiren Başkan Tuna, personelin özverili çalışmasını ve tüm çalışanların kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yapmasını istedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.