TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Ödemiş İzmir Tren Saatleri 2021

Tren Saatleri

2021 İzmir – Ödemiş tren saatleri kaçta? İzmir’den Ödemiş’e saat kaçta tren var? Tren bileti nasıl ve ne zaman alınır? Bu soruların cevaplarını bulabileceğiniz haberimiz trenhaber.com’da.

İzmir – Ödemiş tren saatleri kaçta? İzmir’den Ödemiş’e saat kaçta tren var? Ödemiş tren bileti ne kadar? Tren saatleri ve ücretleri ne kadar? Tren bileti nasıl ve ne zaman alınır? Bu soruların cevaplarını bulabileceğiniz haberimiz trenhaber.com’da. Ödemiş İzmir Tren Saatleri 2021 GÜNCEL
 
TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından İzmir-Ödemiş arasında hergün karşılıklı olarak 7 sefer gerçekleştirilmektedir.

İzmir – Ödemiş arası yol yenileme çalışmalarının ardından artırılan seferlere Ödemiş'li vatandaşların ilgisi yüksek düzeyde. Ödemişlilerin seyahatlerinde tren tercih etmeleri TCDD Taşımacılık A.Ş.'yi bu hattaki tren sefer sayısını artırmaya zorladığı da bir gerçek.

Sizlere aşağıda tabloda da görüleceği üzere İzmir – Ödemiş tren saatlerini sunuyoruz. Bilmeniz gereken birkaç şeyi ise yazımızda paylaşacağız.Ödemiş – İzmir  tren seferleri bölgesel tren sınıfında olduğundan TCDD Taşımacılık A.Ş.'nin internet sitesi ya da mobil uygulamasından bilet almanız mümkün değil.

Tren bilet satışı gün içinde yapılmakta olup ileriki tarihlide bilet alamıyorsunuz. Bu nedenle seyahat etmeyi planladığınız trenin hareket saatinden önce istasyonlara gelerek istasyon bilet gişelerinden biletlerinizi alabilirsiniz.

Trenlerin İzmir’den (Basmane Gar) hareket saatleri 06:20, 09:20, 12:30, 15:05, 17:05, 20:30 ve 22:05 olup karşılıkları olan trenlerin Ödemiş’den (Ödemiş Şehir) hareket saatleri ise 05:20, 07:05, 08:45, 12:00, 14:50, 17:55 ve 19:50’dir.

İzmir'den Ödemiş'e ilk tren 06:20'de hareket etmekte son tren ise 22:05'da Basmane Gar'dan kalkmaktadır. Ödemiş'ten İzmir İstikametine ilk trenin hareket saati 05:20 olup son tren ise 19:50'de hareket etmektedir.

İzmir Ödemiş ortalama seyahat süresi 2 saat 10 dakikadır.

İzmir ve Ödemiş arası çalışan trenlerin güzergahları üzerinde bulunan istasyon ve duraklar

İzmir (Basmane), Gaziemir, AdnanMenderes (Havalimanı), Cumaovası, Pancar, Torbalı, Gürgür, Taşkesik, Arıkbaşı, Karpuzlu, Elifli, Furunlu, Bayındır, Bayındır MYO, Yakaköy, Çatal, Pınarlı Durağı, Derebaşı, Doyranlı, İlk Kurşun, Ödemiş Gar ve Ödemiş Şehir

**İZMİR-ÖDEMİŞ TREN SAATLERİ SORGULAMA SAYFASI İÇİN BURAYA TIKLA!
 

İZMİR ÖDEMİŞ TREN SAATLERİ 

ÖDEMİŞ-İZMİR TREN SAATLERİ 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.