TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Doğu Ekspresi yolcularını şaşırtan karşılama

Trenler

TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından Ankara-Kars arasında düzenlenen Doğu Ekspresi seferlerine ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.

TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından Ankara-Kars arasında düzenlenen Doğu Ekspresi seferlerine ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Özellikle sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraf ve videolar yerli turistlerin ve gezginlerin ilgisini çekiyor. Doğu ekspresi ile Kars'a gitmek isteyenler bilet bulmakta zorlanıyor. Biletler satışa çıkar çıkmaz saniyeler içinde tükeniyor.

Doğu Ekspresi ile kente gelen yaklaşık 500 yolcu Kars Garı'nda karanfillerle karşılandı. Kars Garında trenden inen yolculara AK Parti Kars İl Başkanlığınca sıcak çorba ikram edildi.

AK Parti Milletvekili Selahattin Beyribey ve AK Pari İl Başkanı Adem Çalkın, yönetimiyle birlikte Tren Garı’na gelerek Doğu Ekspresi yolcularına kırmızı karanfil verdi. Karslı aşıkların seslendirdiği ‘Kars’ın Kalesi’ türküleriyle karşılanan yolcuların mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Doğu Ekspresi yolculuğunun uzun ancak keyifli olduğunu ifade eden tren yolcuları 24 saati aşan tren yolculuğunun kendilerini hiç yormadığını belirtti.

Kars’a gelen yaklaşık 500 vatandaş Tren Garı’nda sıcak çorba ikramından sonra şehir merkezine hareket etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.