TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Anapet'in sarnıç vagonlarını Tüdemsaş revize edecek

TÜDEMSAŞ

Lokal Enerji bünyesinde akaryakıt taşımacılığı ve dağıtımı yapan Anapet'in 46 adet sarnıç vagonu Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayii A.Ş. (TÜDEMSAŞ)'de revize edilecek.

Lokal Enerji bünyesinde akaryakıt taşımacılığı ve dağıtımı yapan Anapet Uluslararası Nakliyat A.Ş.’nin 46 adet sarnıç vagonu TÜDEMSAŞ’ta revize edilecek.

Lokal Enerji, akaryakıt sektöründe tehlikeli ve tehlikesiz maddelerin yurtiçi ve yurtdışında depolanması, taşımacılığı ve dağıtımı üzerine faaliyet yürütüyor. Şirket, akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Türkiye Petrolleri Casinoslot Petrol Dağıtım Ltd. Şti. ve BP'nin akaryakıt taşımacılığı yapmanın yanı sıra Karayolları, Elektrik Santralleri, Şeker Fabrikaları ve Türkiye Kömür İşletmeleri gibi büyük kamu kuruluşlarının da akaryakıt taşımacılığı işlerini gerçekleştiriyor.

Şirket, Gümrük bakanlığı tarafından verilen transit taşıma izini kapsamında, Irak'tan Türkiye'ye fueloil ile Türkiye'den Irak'a motorin, benzin ve Jet yakıtı olmak üzere, uluslararası yaklaşık yılda 1 milyon ton petrol ve türevlerinin ticaretini de yapıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.