TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

TÜVASAŞ Çalışanları İftarda Buluştu

TÜVASAŞ

TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonunu 16 mayıs 2019 tarihinde şirkete ait sosyal tesislerde yaptı.

TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonunu 16 mayıs 2019 tarihinde şirkete ait sosyal tesislerde yaptı.

Ramazanın özünde yer alan birlik, beraberlik ve kaynaşma kültürümüzün bir gereği olarak her yıl yapılan TÜVASAŞ’ın iftar yemeği bu yıl yaklaşık 2500 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. İl protokolü, bürokrasisi, basın, sivil toplum ve özel sektör temsilcileri, gaziler ve şehit ve gazi yakınları, misafirler, şirket çalışanları ve ailelerinin yer aldığı iftarda, TÜVASAŞ Genel Müdürü Prof.Dr.İlhan KOCAARSLAN, şirketin durumu ve vizyonunu yaptığı konuşma ile davetlilerle paylaştı.

TÜVASAŞ Genel Müdürü İlhan Kocaarslan, itar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni etti. Geçen sene söyledikleri tüm hedefleri gerçekleştirdiklerini, şirketin cirosunu 2 yıl içerisinde 2’ye katladıklarını söyleyen Kocaarslan, Milli Tren Projesini büyük ölçüde tamamladıklarını yıl sonu itibarıyla 160 kilometre hızla giden elektrikli milli trenlerin raylara indirileceğini ifade etti. Kocaarslan konuşmasının sonunda bu başarları TÜVASAŞ ailesi olarak gerçekleştirdiklerini dile getirerek tüm çalışanlara teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Program, semazenlerin gösterileri ve iftar yemeğinin ardından edilen dua ile sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.