TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Balıkesir Halk Oyunları Ekibi, TCDD 3. Bölge Müdürü Koçbay’ı Ziyaret Etti

YAŞAM

Balıkesir Ayna Kültür Sanat Akademi Derneği Gençlik ve Spor Kulübü İzmir’de yapılan Kulüpler Arası Halk Oyunları Bölge yarışmasında Bölge 3.üncüsü olduktan sonra, kendilerine her zaman destek veren TCDD İzmir 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay’ı makamında ziyaret etti.

TRENHABER.COM

Balıkesir’de 2016 yılında kurulan ve eğitmenliğini Balıkesir’de çalışan TCDD personeli olan Ayhan Ayna’nın yaptığı Ayna Kültür, Turizm ve Sanat Merkezi Derneği İzmir’de yapılan Halk oyunları bölge yarışmalarına katıldıktan sonra aldıkları üçüncülük ödülü ve plaket ile birlikte TCDD 3.Bölge Müdürü Selim Koçbay’ı makamında ziyaret ettiler.

İzmir’de yapılan Halk oyunları Yarışmasında bölge üçüncüsü olan ve çoğunluğunu demiryolu personel çocuklarının oluşturduğu ekibin başkanı Ayhan Ayna 3. Bölge Müdürlüğü’nün vermiş olduğu destek dolayısıyla, 3.Bölge Müdürü Selim Koçbay ve Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Çiçek’e plaket takdim etti.

TCDD 3.Bölge Müdürü Selim Koçbay ve Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Çiçek tarafından ağırlanan Ayna Kültür, Turizm ve Sanat Merkezi Derneği Halk oyunu ekibi ve yöneticileri yarışmada kazandıkları kupa ve plaketi Koçbay’a taktim ettiler.

Bölge Müdürü Koçbay’da ödül kazanan ekip üyelerini tebrik Betpas ederek, vermiş oldukları destekleri sürdüreceklerini belirterek, bundan sonraki yarışmalarda başarılar diledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.