TCDD, Demiryolu ve Hafif Raylı Sistem Haberleri

Hafta sonu hava nasıl olacak? (5 GÜNLÜK HAVA DURUMU)

YAŞAM

Hafta sonu planları yapmaya başlayanlar şimdiden hafta sonu nasıl bir hava ile karşılaşacaklarını merak ediyorlar. Peki hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji hangi bölgeleri uyardı? İşte hafta sonu hava durumu ve 5 günlük haritalı hava raporu...

Güz etkisini kaybederken kış kendini hissettirmeye başlıyor, hafta sonu hava nasıl olacak sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Hafta sonu planlarını hava durumuna göre şekillendirecek olan vatandaşlarımız için günün hava durumu ayrıntıları ve 5 günlük haritalı hava durumu.

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve Matrixbet gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.


HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.